Wat is een Bundel product?

Een Magento bundel product lijkt in eerste instantie op een Magento gegroepeerd product. Toch wordt een Magento bundel product heel anders ingezet. Een Magento bundel product bestaat, in tegenstelling tot een Magento gegroepeerd product, niet uit een combinatie van meerdere producten. Een Magento bundel product bestaat uit diverse onderdelen welke gezamenlijk het uiteindelijke product vormen. Denk bijvoorbeeld aan een computer. Deze bestaat uit een harde schijf, intern geheugen, een grafische kaart, enz. Bij al deze onderdelen kan de klant een keuze maken en zo zijn eigen computer samenstellen.