Kennisbank

Uw email binnenhalen en verzenden in Outlook

U kunt gebruik maken van uw eigen Outlook door de email via POP3 binnen te halen en te verzenden via SMTP. Let erop dat u voordat u onderstaande stappen doorloopt eerst via uw plesk account de mail juist instelt.

- Username: info@uwdomein.nl

- Wachtwoord: uw Plesk wachtwoord. Dit wachtwoord is aangemaakt toen uw hostingpakket werd geactiveerd. Hiermee kunt u ook inloggen via de hostingmanager.

- POP3 server = mail.uwdomein.nl (binnenkomende mail)

- SMTP server = smtp.provider.nl (uitgaande mail)

TIP: Mocht het wachtwoord van uw Plesk om 1 of andere reden niet werken bij het binnenhalen van email in uw Outlook programma? Reset dan het wachtwoord binnen uw Plesk hostingmanager voor uw Mail onder het tabblad Mail bij het juiste email adres. Onthoudt dit wachtwoord en gebruik dit voor in uw Outlook programma.