Domeinnaam verhuizen

Een goede registrar reageert snel en hanteerd scherpe prijzen. Uw domeinnaam is altijd veilig bij Weball-in

Makkelijk en snel verhuizen van registrar 

Een domeinnaam wordt geregistreerd op uw eigen contact gegevens. Hiermee kunt u laten zien dat de domeinnaam van u is. Vaak heeft u voor het registreren van een domeinnaam een tussenpersoon, ook wel registrar genoemd. Wanneer u uw domeinnaam wilt wegverhuizen van een registrar dan dient u de EPP code aan te vragen, ook wel verhuistoken van uw domeinnaam genoemd.

Eenvoudig verhuizen naar Weball-in!

Weball-in heeft een speciale verhuisservice voor uw domeinnaam. Hierdoor kunt u uw domeinnaam snel en eenvoudig verhuizen naar Weball-in. Volg hiervoor onderstaande stappen:
 • Stap 1: 
  Maak een Weball-in account aan
 • Stap 2: 
  Bestel een nieuwe domeinnaam en kies voor verhuizing
 • Stap 3: 
  Geef de EPP code op van uw domeinnaam
 • Stap 4:
  Wij zorgen ervoor dat alle vlekkeloos verloopt

Waar vind ik mijn verhuistoken?

Om een domeinnaam te verhuizen heeft u een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kunt u aanvragen bij het bedrijf waar u uw domeinnaam heeft geregistreerd. In sommige gevallen wordt een verhuistoken ook wel een EPP code genoemd.

Wat kost het verhuizen van mijn domeinnaam?

De kosten voor het verhuizen van uw domeinnaam verschilt per extensie. Zo kost het verhuizen van een .nl domeinnaam € 6,95 en die van .amsterdam € 27,-. Bekijk hierboven alle kosten voor het verhuizen van uw domeinnaam. 

Ik kan mijn domeinnaam niet verhuizen, wat nu?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat een aanvraag voor het verhuizen van registrar wordt geblokkeerd. Dit kan komen doordat een nieuwe domeinnaam, welke niet ouder is dan 60 dagen, niet kan worden verhuisd. Onze raad? Even geduld hebben. 

Waarom uw domeinnaam naar Weball-in verhuizen?

Weball-in is een zeer goede partner voor het beheren van uw domeinnamen. Zo kunnen wij een aantal redenen aandragen om uw domeinnaam bij Weball-in te beheren:
 • Snelle en adequate service
 • Scherpe prijzen
 • Persoonlijk klanten contact
 • Volledig controle over uw domeinnamen
Ervaring van klanten met domeinnamen bij Weball-in

Magento hosting boschbedding
Boschbedding.nl verhuisd naar Weball-in

Boschbedding is eigenaar van veel verschillende domeinnamen, waaronder boschbedding.nl. Voorheen liepen al deze domeinnamen via een andere partij waarbij ze niet de juiste controle hadden. Nadat ze alle domeinnamen hadden verhuisd ontzorgen wij Boschbedding met de beheer van hun domeinnamen. Bekijk de website hier >


Magento hosting ruitershop
Ruitershop.nl domeinnaam verhuisd naar Weball-in

De Ruitershop in Harmelen had geen goed gevoel meer bij hun vorige registrar. Ze miste transparantie en flexibiliteit om hun eigen domeinnamen te beheren. Weball-in heeft de gehele verhuizing van de domeinnaam ruitershop.nl op zich genomen en ervoor gezorgd dat dit vlekkeloos liep.  Bekijk de website hier >
Magento hosting Label1401
Domeinnaam label1401.com geregistreerd via Weball-in

Label1401 wilde één aanspreekpunt voor hun gehele online marketing. Zo beheert Weball-in naast hun webhosting ook alle domeinnamen waar zowel de website als mails aan gekoppeld zijn. De verhuizing liep geheel vlekkeloos.  Bekijk de website hier >
Magento hosting slaapdeals
Slaapdeals.nl staat ook via Weball-in geregistreerd

Een goede nachtrust is belangrijk en daar wilde slaapdeals.nl zich dan ook op focussen. Wij ontzorgen slaapdeals.nl door het beheren van verschillende domeinnamen die ze bij hun vorige registrar weg hebben verhuisd. Bekijk hier de website >