Webhosting bestellen

Heb je een domeinnaam besteld? Dan heb je ook webhosting nodig om jouw website online te krijgen. Weball-in is een aanbieder van webhosting voor websites. Binnen ons aanbod van webhosting hebben wij verschillende pakketten van Wordpress tot Magento hosting van € 35,- per jaar tot € 100,- per maand. Wij leggen je op deze pagina uit waar jij als website eigenaar op moet letten bij het uitzoeken van webhosting.

Shared webhosting

Op zoek naar een standaard hosting pakket voor uw website met PHP en MySQL? Zoek dan niet verder en bestel uw webhosting bij Weball-in.

Wordpress shared webhosting

Een Wordpress website met meer dan 100 bezoekers per dag? Kies dan voor een geoptimaliseerd Wordpress pakket. Bestel gemakkelijk online.

Wordpress VPS webhosting

Wanneer je meer dan 500 bezoekers per dag op je Wordpress websites hebt is het aan te raden om te kiezen voor een VPS hosting pakket.

Magento VPS webhosting

Magento is van zichzelf al een zwaar CMS systeem. Wij raden dan ook altijd aan om te kiezen voor een geoptimaliseerde Magento VPS webhosting pakket.

Goedkope webhosting

Wij hebben betaalbare hosting pakketten welke al beginnen vanaf € 35,- per jaar. Hiermee kunt u een kleine website online zetten welke gebruik maakt van PHP en MySQL. Ondanks dat u in het begin kiest voor een klein hosting pakket op een shared hosting server kunt u ten alle tijden opschalen naar een duurder hosting pakket waarmee u meer bandbreedte en schijfruimte krijgt. Een goedkoop hosting pakket staat met andere websites op een zelfde server en het kan wel eens voorkomen dat een website daardoor langzamer is dan gewenst. Is snelheid en prestatie dus belangrijk voor je website dan raden wij aan om up te graden naar een duurder hosting pakket. Advies nodig? Mail ons je vraag naar [email protected]

Domeinnaam registreren

Voordat u een website online kunt zetten heeft u naast webhosting ook een domeinnaam nodig. Weball-in helpt u van A tot Z en het is daarom ook mogelijk om een domeinnaam te registreren. Wanneer u een domeinnaam registreert zullen wij alles voor u regelen. Wij koppelen de domeinnaam voor u met het gewenste hosting pakket welke u heeft besteld en zetten in sommige gevallen al een gratis Wordpress installatie op uw hosting pakket. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste domeinnaam? Mail ons om advies en wij zullen die geven: [email protected]

Webhosting kopen

Hosting voor u website is via ons online te bestellen, maar niet in 1 keer af te kopen. Webhosting loopt altijd via jaar- of maandelijks opzegbare contracten. Wij hebben zelf servers en u kunt via ons een stukje serverruimte huren. In veel gevallen is het voor u dan ook voordeliger om webhosting te huren dan te kopen, omdat de servers ook iedere maand / week onderhoud nodig hebben.

Waar je op moet letten bij het bestellen van webhosting

Iedere website is anders en het is daarom belangrijk, bij het uitzoeken van een hosting provider en hosting pakket, dat je rekening houdt met een aantal punten. 

  • Hoeveel bezoekers heeft je website?
  • Welk software pakket gebruik je voor je website?
  • Heb je PHP en MySQL nodig voor je website?
  • Wat kun je uitgeven aan hosting?

Zoals je hierboven ziet zijn het nogal wat vragen om echt een goed hosting pakket uit te zoeken, maar het loont wel om jezelf hierin te verdiepen. Wij geven je dan ook graag goed advies over welk hosting pakket je het beste kunt bestellen.