Webshop starten

Een webshop starten kan bij Weball-in! Wij hebben verschillende mogelijkheden om snel te beginnen met het verkopen via internet. Zo maken wij gebruik van het open source software programma Magento en Wordpress ism Woocommerce. Bekijk hieronder alle mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Webshop starten met Magento

Magento is een zeer geschikt platform om een webshop mee te beginnen. Standaard is Magento al zeer compleet op het gebied van online orders verwerken, aanbod tonen in categorieen en een goede checkout pagina. Naast dat een standaard Magento installatie al zeer compleet is biedt de online community van Magento zeer veel support en modules waarmee de functionaliteit van jouw webshop kan worden uitgebreid.

Webshop starten met Wordpress

Wordpress is, vergeleken met Magento, iets makkelijker om een webshop mee te beginnen. Zo is het systeem minder uitgebreid, waardoor de leercurve een stuk steiler loopt. Wil je snel starten met je webshop dan raden wij Wordpress aan. Wordpress zetten wij voor u op ism de webshop plugin Woocommerce. Hieraan koppelen wij dan vervolgens alle betaalmogelijkheden die voor u interessant zijn.

Betaalmogelijkheden voor uw webshop

De essensie van een goede webshop is dat klanten online kunnen betalen. Hierdoor maken wij gebruik van Sisow. Sisow is een aanbieder welke het mogelijk maakt om de volgende betaalmogelijkheden aan te bieden aan jouw klanten: iDeal, Paypal, Mistercash, Sofortbanking en meer..

Webshop laten hosten door Weball-in

Het kan zijn dat je al bent begonnen met je webshop, maar dat je niet tevreden bent over de hosting van je webshop. Wij kunnen ook alleen de hosting voor je overnemen. Met onze verhuis service heb je hier verder geen omkijken naar en ben je gegarandeerd van een snelle website die veel bezoekers aan kan.


Wat komt er allemaal bij kijken?

Bekijk hieronder een overzicht van veelgestelde vragen: