Wordpress hosting

Een snelle laadtijd is belangrijk voor iedere Wordpress website. Dit is niet alleen goed voor je ranking bij Google, maar zorgt er ook voor dat bezoekers langer op je Wordpress website blijven. Naast een snelle laadtijd is veiligheid bij Wordpress hosting erg belangrijk. Om uw hosting pakket zo veilig mogelijk te maken zorgen wij voor alle updates, zodat u met uw business bezig kan zijn.

Snelle laadtijd van uw Wordpress website

Een website die snel laad is voor u als eigenaar fijn, omdat u dan snel aanpassingen kan doen, maar misschien nog wel belangrijker is dat Google uw Wordpress website een hogere ranking geeft. Onze Wordpress hosting is geoptimaliseerd voor een optimale Time To First Byte en kan hoge bezoekersaantallen aan. Ideaal voor bloggers en zoekmachineoptimalisatie.

Veiligheid van uw Wordpress website

Op het internet zijn hackers actief die uw Wordpress website willen beschadigen. Dit gebeurd door plugins en andere lekken in hosting pakketten. Wij zorgen ervoor dat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Uw Wordpress website is bij ons in veilige handen.

Gemak van hosting zonder zorgen

Zorgeloos werken aan je Wordpress website is nu mogelijk! Via onze gratis Wordpress installatie service zorgen wij dat uw Wordpress website is ingesteld voor automatische updates.

Service voor advies over Wordpress

Door onze expertise op het gebied an Wordpress kunnen wij u naast hosting ook perfect ondersteunen

Schaalbaar wanneer u meer capaciteit nodig heeft

Als uw website meer bandbreedte of schijfruimte nodig heeft dan is uw Wordpress hostingpakket direct op te schaken. Hierdoor heeft u nooit te weinig capaciteit en heeft u dus altijd de zekerheid dat uw Wordpress in de lucht blijft. Voor grote websites adviseren wij om een VPS af te nemen.

Wordpress VPS hosting

Voor grotere websites is het aan te raden om een Virtual Private Server te nemen. Het voordeel van een VPS ten opzichte van een shared hosting pakket is dat u niet met andere websites op het hosting pakket zit. Hierdoor hebben andere websites geen invloed op de performance van uw eigen Wordpress website. Daarnaast kunt u, wanneer nodig, snel en eenvoudig uw VPS opschalen met meer CPU en of RAM geheugen.

Wordpress shared hosting

Naast VPS hosting voor uw Wordpress website kunt u ook kiezen voor shared hosting. Shared hosting houdt in dat u een server deelt met meerdere klanten. Voordeel ten opzichte van een VPS is dat het een stuk betaalbaarder is. Nadeel daarentegen is dat uw website op een shared hosting pakket een veel lagere laadtijd heeft.

Wordpress voor bloggers

Een blog website wordt vaak gekenmerkt door veel bezoekersaantallen. Hierdoor is een goed hostingpakket belangrijk voor een snelle laadtijd. Vaak zijn er ook veel pieken in het verkeer door publicaties op andere websites of mailings waaruit veel bezoekers komen. Deze pieken in het zoekverkeer moeten door de server waar de website op staat worden opgevangen. Een goede CPU en RAM verhouding is daarom belangrijk en hierom raden wij eigenlijk altijd aan om voor een VPS hosting te kiezen.

Wordpress voor het MKB
Naast bloggers waar Wordpress oorspronkelijk voor is gebouwd, zijn er wereldwijd veel bedrijven die gebruik maken van Wordpress voor hun website. Voor het MKB raden wij eigenlijk altijd een shared hosting pakket aan omdat deze websites weinig zoekverkeer hebben. Ondanks dat shared hosting pakketten vaak worden gekenmerkt door langzame laadtijden houden wij er op onze servers rekening mee dat er niet teveel websites op 1 server staan.